Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2007

Σπασίκλους-σπασίκλους

Κουμπότρυπες.  Μικρά σαν κουμπότρυπες και σκοτεινά. Γαλάζια, αλλά σκοτεινά. Μονίμως μισόκλειστα. Σαν να προστατεύονται από μια ανύπαρκτη αντηλιά. Με μια βαθιά ρυτίδα ανάμεσα στα φρύδια. Μάτια που θα ταίριαζαν καλύτερα... σε νυφίτσα, να πω, σε ποντικό... Πάντως σίγουρα όχι σε άνθρωπο. 

Κατεβαίνουμε πιο κάτω τώρα. Μύτη ίσια ελληνική. 
Δεν στεκόμαστε σ' αυτήν. 
Πάμε κατευθείαν στο στόμα. Μια ίσια γραμμή, κάθετη γωνία με τη μύτη. Μα είναι δυνατόν να γελάς και τα χείλη σου να μένουν ίσια γραμμή; Είναι;;;

Το μαλλί απαραιτήτως κοντό -για ευκολία στο στέγνωμα!- κάτι ανάμεσα σε κοκκινοκαστανομπορδομπουρδοκαφετί. (Η λέξη είναι πνευματική ιδιοκτησία και προστατεύεται από δικαιώματα, ντάξει;) 

Όσο για το ντύσιμο;;; Τον Τσε όταν έμπαινε με τον Φιντέλ στην Αβάνα τον θυμάστε πάνω στο τζιπ; Δυσκολεύεστε να κεντράρετε στο styling είπατε; 
Να βοηθήσω. 
Τον Άρη;
Τι θα πει ποιον Άρη; Τον Βελουχιώτη ρε παιδια. (Μόνο πάρ τις τρίχες απ' τα μούτρα και βάλτες στις γάμπες) Αυτοοοοοό!  Το πρότυπό της. Να την στέλνεις με πιστωτική στου Dior και αυτή να σου γυρνά με σακούλες από το Μοναστηράκι. Να της λες χαλάουα και να σου απαντά sorry  I don' t speak....

Ύφος. Αχ ύφος!  Χιλίων καρδιναλίων, μη σου πω και χιλίων εξακοσίων πενήντα. 
Τς τς τς, πτωχοί μου άνθρωποι, ένα πράμα.

Κυρίως όμως αντίλογος. Για τα πάντα. Αντίλογος για τον αντίλογο. Άσπρο θα πεις εσύ. Ναι αλλά έχει τόσες αποχρώσεις το άσπρο, ποια απ όλες εννοείς, θα πει αυτή. Μαύρο εσύ; Ποιο μαύρο; Του λίγο μετά το σούρουπο, ή του λίγο πριν την ανατολή θα σου πει αυτή. Να ξεκινάς σύσκεψη και να σου γίνεται το νεύρο κρόσι στο πρώτο τρίλεπτο. Να την ρωτάς το τυπικό και να σου ανοίγει υπαρξιακή συζήτηση.

Το είδος ανήκει στην όχι και τόσο σπάνια ράτσα σπασίκλους-σπασίκλους της συνομοταξίας "με εκνευρίζει για καθαρά προσωπικούς αδιευκρίνιστους όρους".

Προσοχή όμως. Όταν μεγαλώσει, φέρει περισσότερα χαρακτηριστικά της συνομοταξίας ¨γεννήθηκα για την καταστροφή¨. 

Γι' αυτό αγαπητοί μου, πριν κατακλύσουν τον κόσμο ψεκάστε τα. Τα σπασίκλους-σπασίκλους τα ψεκάζεις μικρά για να στρώσουν. Αν μεγαλώσουν την έβαψεεεεεεες!



Υ.Γ Όλο αυτό ήταν μια σύντομη σκέψη-χαιρετισμός, λίγο πριν κοιμηθώ, για να ξυπνήσω σε λίγο!?! μετά από μια κουραστική ημέρα στη δουλειά, εξαιτίας ενός σπασίκλους-σπασίκλους.

Υ.Γ2 Ίσως είμαι λίγο άδικη. Λίγο εμπαθής... Ε ΚΑΙ; Ξέρεις τι τράβηξα σήμερα; 
Καληνύχτα. Αύριο θα μου περάσει και θα ξαναγίνω εγώ.-

5 σχόλια:

ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΧΟΡΕΥΕΙ είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...

ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ..
ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ...ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΗΝ/ΤΟΝ...ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
:-)

o geros είπε...

Έχω την αίσθηση ότι δεν καλοπερνάς στη δουλειά σου... Και αυτό είναι πρόβλημα... Στη δική μου δουλειά, τα έχουμε ξεπεράσει όλα αυτά που περιγράφεις! Γίναμε όλοι «ΣΠΑΣΙΚΛΟΥΣ - ΣΠΑΣΙΚΛΟΥΣ» και όλα πάνε καλά πλέον... -)))

Αποψη είπε...

@gero
πές μου τι δουλειά κάνεις να σου πω... πως περνάς!

Υ.Γ Παρακαλώ το εγχειρίδιο μετάλλαξης σε σπασίκλους-σπασίκλους, να αποσταλλεί άμεσα στην διεύθυνσή μου. Την courier χρέωσέ την σε μένα.

o geros είπε...

Δεν υπάρχει εγχειρίδιο. Ενεργείς κατά περίπτωση. Για σένα όμως, έψα ξα και βρήκα το blog της και αντέγραψα το κείμενό της. Διάβασε τι γράφει:

Σαν αμύγδαλα είναι τα μάτια της. Καφετιά, ορθάνοιχτα και φωτεινά! Μια γλυκιά μυτούλα γαλλική κοσμεί το πεντακάθαρο και πάντα χαμογελαστό προσωπάκι της. Τα χείλη της σαρκώδη, ερωτικά, κατακόκκινα, σαν μισάνοιχτο τριαντάφυλλο! Δεν είναι άνθρωπος• θεά είναι!
Καστανόξανθο μαλλί και μακρύ κάτω απ’ τους ώμους σαν χαίτη αλόγου!
Και ντυμένη πάντα στην τρίχα! Κουκλάρα! Πώς μπορεί στην ηλικία της και με δύο παιδιά και δουλειά όλη μέρα και σπίτι;
Και το ύφος της! Χαλαρό και ήρεμο, έχει πάντα την κατάλληλη λύση για όλα! Φτου! Τη μισώ!
Για όλα έχει κάτι να αντιπροτείνει. Της πάω κόντρα από αντίδραση και εκείνη κοροϊδευτικά αλλάζει κουβέντα!
Άσπρο εγώ, μαύρο αυτή!
Το είδος ανήκει στην σπάνια ράτσα «trendy» και με εκνευρίζει για καθαρά προσωπικούς και αδιευκρίνιστους όρους.
Γι' αυτό αγαπητοί μου, πριν κατακλύσουν τον κόσμο οι «trendy», ψεκάστε τους. Αν μεγαλώσουν την βάψαμεεεε εμείς οι σπασίκλους - σπασίκλους!

Υ.Γ Όλο αυτό ήταν μια σύντομη σκέψη-χαιρετισμός, λίγο πριν κοιμηθώ, για να ξυπνήσω σε λίγο!?! μετά από μια κουραστική ημέρα στη δουλειά, εξαιτίας ΑΥΤΗΣ!.

Υ.Γ2 Να ξέρατε τι της έκανα σήμερα! Το καταευχαριστήθηκα!
Καληνύχτα…

Αποψη είπε...

@gero
να ξερες τι μου έκανες σήμερα! σωστά το πες. Αφού λέω, δεν μπορεί. Ο γέρος ξ έ ρ ε ι ποια είμαι. Χα χα χα χα.
Υ.Γ Αυτό το "στην ηλικια της" τι στο καλό το θελες;;;
Καληνύυυυυχτα!

(μου φτιαξες το κέφι)

@σώμα που χορεύει
καλώς ήρθες και συ. Σαν να χεις δίκιο. Θα αρχίσω να το ρίχνω στην αναισθησία και γω.