Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2008

Real Estate

Έτσι όπως πάνε τα πράγματα, βλέπω να μετακομίζει το Da capo και από την πλατεία Κολωνακίου να σερβίρει εσπρεσάκια, στην πρώην σχολή Ευελπίδων, που τείνει να γίνει το νέο στέκι των επωνύμων!




7 σχόλια:

ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΧΟΡΕΥΕΙ είπε...

ΑΠΟΨΗ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΜΠΛΟΓΚΟΜΑΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΜΙΑ ΛΑΤΡΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΦΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙN THE MIX ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΓΙΑ ΑΠΑΙΧΤΟ ΝΕΣΚΑΦΕ ΜΕ ΓΕΥΣΕΙΣ...ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΜΑΓΝΗΤΙΣΕ...ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ...:-)

monahikoslikos είπε...

Αν στήσει και μια τέντα κατά Κορυδαλλό μεριά τότε πραγματικά γίνει σαν το Σαράφη.
Στα Τρίκαλα, την Αθήνα και το Παρίσι ο Σαράφης.
Κολωνάκι, Ευελπίδων και τώρα και στον Κορυδαλλό το da capo

Αποψη είπε...

@Λύκε, αν δεν βλέπεις Μάκη, χάνεις! Εκτός κι αν αποφάσισες να ψάξεις για κανα οικοπεδάκι προς Κορυδαλλό μεριά.
Μετά το ενδιαφέρον των αστέρων για την περιοχή, αγόρασε τώρα. Προβλέπω αύξηση τιμής μόλις μετακομίσει εκεί ο πρώτος επώνυμος!




@εσύ κοριτσάκι μου άσε τους χορούς και τους καφέδες και στρώσου να διαβάσεις να περάσεις κανα μάθημα, ντύσου καλά να μην κρυώσεις και τρέχουμε σε γιατρούς, κοίτα να κατεβάσεις και το λογαριασμό του κινητού, που δίνουμε ένα μισθό για να μιλάς με τις φίλες σου, πρόσεξε και τις παρέες σου, γιατί αυτή η ξανθιά που συνέχεια μαζί της γυρνάς δεν μου φαίνεται σοι, και άς τις προτιμήσεις και τις γεύσεις... Έχεις χρόοοοοονια μπροστά σου γι αυτάαααα!

Πως τα παω για μπλογκομάνα; Είμαι σε καλό δρόμο;
Φιλιά πολλά

o geros είπε...

Νατα, νατααα... Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από το πληκτρολόγιό μου! Καλό μου σώμα, μόλις χθες δεν σου έγραψα στο blog σου για την άποψη; Άκου τα τώρα για να μάθεις από την... blogoμάνα σου! Να την χαίρεσαι! Κι εσύ τέκνο Nant, τα ίδια, ε; Μωρέ, γονατιστές θα παρακαλάτε το γέρο! Πάω να δω αν μου απόμεινε η glastroula...

ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΧΟΡΕΥΕΙ είπε...

ΑΠΟΨΗ ΤΑ ΠΑΣ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ...ΑΨΟΓΗ ΑΨΟΓΗ...ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...ΣΕ ΦΙΛΩ ΜΑΜΑΚΑ ΜΟΥ...
:-)

ΓΕΡΑΚΟ ΜΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙΣ...ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΣΕ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ Σ'ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ...ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚΟΧΩΡΙΟΥ...ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ;;;
:-)

o geros είπε...

Που είσαι εσύ, μήλον της έριδος; Εδώ μας έχεις βάλει όλους να σκοτωθούμε κι εσύ ποιείς την νήσσαν; Για εμφανίσου να βάλουμε μια τάξη στα πράγματα! Και βγες από το chat! Επιτέλους!

Αποψη είπε...

@γέρο για την ακρίβεια έχω βάλει στο φούρνο ωραιοτάτην νήσσαν με πατατούλες...
Και chat? Εγω; Εγώ chat? Θα αστειεύεσαι βεβαίως!

@χορεύτρια είδες ο γέρος; Και όλες τις γυναίκες μαζί του και παραπονιάρης! Τι να πεις! Τι να πεις!